Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

ΣΤΗ ΔΩΡΙΔΑ Ο ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΠΟΥΛΟΣ 

Σαββατοκύριακο στη Δωρίδα με φίλους ο Υπουργός Επικρατείας Δ.Τζανακόπουλος

Στα πάτρια εδάφη, στη Δωρίδα, βρέθηκε με την παρέα του ο Υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος το Σαββατοκύριακο ξεφεύγοντας λίγο από την καθημερινότητα.
Ο Τζανακόπουλος έχει καταγωγή από την πλευρά της μητέρας του, από την Δωρίδα και συγκεκριμένα από την Στύλια. Είναι εγγονός του αείμνηστου Δημητρίου Π. Γκαβέρα, γιός της
Πηνελόπης Γκαβέρα.
Στα παιδικά και εφηβικά του χρόνια επισκεπτόταν συχνά τη Δωρίδα και ιδιαίτερα το Μοναστηράκι όπου περνούσε τις καλοκαιρινές διακοπές του.
Εδώ είχε αποκτήσει αρκετούς φίλους που διατηρεί ακόμα και όπως δήλωσε τον συγκινούν οι αναμνήσεις αυτές γεμάτες κολύμπι, ψάρεμα, παιχνίδια μπάσκετ και εφηβικά πάρτι.
Δυστυχώς όμως από τότε οι διάφορες υποχρεώσεις δεν του επέτρεπαν να βρεθεί σε αγαπημένα μέρη όπως είπε και είχε μια απουσία 14 χρόνων.
Όπως ήταν φυσικό δεν παρέλειψε να γευματίσει με την παρέα του στην γνωστή ψαροταβέρνα του Ηλιόπουλου στο Μοναστηράκι, όπου με τα παιδιά Άρη και Νίκο του Ηλιόπουλου θυμήθηκαν όμορφες στιγμές από τα καλοκαίρια τους με παιχνίδια μπάσκετ και κολύμπι στις ωραίες παραλίες της Δωρικής Ριβιέρας.
Εδώ τον συνάντησε και ο Πρόεδρος του Ευπαλίου Κώστας Τσιούστας, βρίσκοντας την ευκαιρία να του πει για το μεγάλο πρόβλημα των αντισταθμιστικών του Μόρνου που είναι και το σοβαρότερο για τον Δήμο.
Ο Τζανακόπουλος είπε ότι γνωρίζει το θέμα καλά από ενημέρωση που είχε από τον Δήμαρχο Γιώργο Καπεντζώνη σε τελευταία τους συνάντηση.
Η υπόσχεση που έδωσε σε όλους τους φίλους του, όταν του δοθεί η ευκαιρία μέσα στο καλοκαίρι να επισκεφθεί ξανά την όμορφη Δωρική Ριβιέρα. 


doridanews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου