Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

Αποχαιρετισμός αναχωρησάντων

 Απανωτές τον τελευταίο καιρό οι απώλειες για το χωριό μας: δυο ακόμη συγχωριανοί μας έφυγαν από την ζωή, η Ιουλία και η Σοφία.

 Η Σοφία Μετάνια, αδελφή του αείμνηστου  παπαδημήτρη, πέθανε στην Αθήνα όπου ήταν παντρεμένη και ζούσε με την οικογένεια της.

Η Ιουλία, σύζυγος του αείμνηστου Γιάννη Καραμπέτσου του Ευάγγελου, είχε ανεβεί στο χωριό πριν μερικές μέρες και φαίνεται ήταν μοιραίο εδώ στον γενέθλιο τόπο της να αφήσει την τελευταία της πνοή, όπως άλλωστε συνέβη και με τον κουνιάδο της τον Κώστα. 

Η Λία όπως την φώναζαν οι χωριανοί μας ήταν μια δυναμική γυναίκα που με την αξιοσύνη και την  εργατικότητα της κατάφερε να μεγαλώσει μαζί με τον σύζυγο της την πολυμελή οικογένεια της.

Καλοσυνάτη και πολύ αγαπητή στην κοινωνία του χωριού μας η κυρά Λία μόνο θετικό αποτύπωμα άφησε το πέρασμα της από αυτό πρόσκαιρο κόσμο.

Δυστυχώς ο πάνω μαχαλά με τον χαμό  της Λίας και του Κώστα ορφάνεψε παντελώς…

Καλό Παράδεισο  στην κυρά Λία 

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της και ιδιαίτερα στα παιδιά της, τον Θύμιο, τον Βαγγέλη, τον Σπύρο και τον Αριστοτέλη.



Στην φωτογραφία, πριν μερικά χρόνια, κυρά Λία με την καλή της φίλη την Ευθυμία Μπερτσιά στον κήπο που διατηρούσε στον Λάκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου