Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017


Ο δικός μας ο Θέμης ο Δηματρακόπουλος ο γιος της Άννας από το Κόκκινο και του Χαράλαμπου από τον Αβορο με λαμπρές σπουδές στην Αμερική και εξαίρετη καριέρα στον επιχειρηματικό στίβο   στην μεγαλύτερη δύναμη του κόσμου όπου η αξιοκρατία αποτελεί θεμελιώδη αρχή , συνέγραψε ένα εκλεκτό βιβλίο που περιγράφει και ταυτόχρονα προτείνει λύσεις για τα προβλήματα που η ανθρωπότητα σήμερα αντιμετωπίζει .
Ο συγγραφέας αναλύει το πως η ξέφρενη τεχνολογική πρόοδος αποτελεί ταυτόχρονα και την μεγάλη απειλή για την ύπαρξη του ανθρώπινου γένους .
Τις λύσεις που προτείνει τις ανιχνεύει, που αλλού; ,στους αρχαίους Έλληνες,  στη πλούσια γνώση των αρχαίων Ελλήνων διανοητών τούς οποίους ο συγγραφέας έχει μελετήσει σε βάθος.
Η  γνώση χωρίς την  ΑΡΕΤΉ είναι ένα όπλο επικίνδυνο  στα χέρια αμοραλιστών .
 
Εμείς ως Κοκκινιώτες είμαστε υπερήφανοι για το εκλεκτό συγγραφέα -συμπατριώτη μας - ο οποίος υπεραγαπά το χωριό του και σχεδόν όλα τα καλοκαίρια ζει στο χωριό μας και έχουμε και εμείς την δυνατότητα να απολαμβάνουμε την παρέα του .

θερμά συγχαρητήρια  Θέμη και να είσαι πάντα καλά και συ και η εκλεκτή οικογένεια σου.

K. Γ. ΜΠΕΡΤΣΙΑΣ

Ελπίζουμε σύντομα να είναι διαθέσιμο και στα ελληνικά.



Amazon:  https://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Dstripbooks&field-keywords=themi+demas&rh=n%3A283155%2Ck%3Athemi+demas

Book sold by: iUniverse  https://www.iuniverse.com/Bookstore/BookSearchResults.aspx?Search=Demas

Barnes & Noble: https://www.barnesandnoble.com/w/with-knowledge-and-virtue-phd-themi-h-demas/1127535060?ean=9781532032240


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου